NEA

Volkswagen Group, βάζει πλώρη για πρωτιά!

vw plant china

Τελικά ο γερμανικός όμιλος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σε πωλήσεις για το 2013 σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν…

Με αναμφισβήτητο πρωταθλητή την Toyota για το 2013, τελικά η VW είναι η 2η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο με τις περισσότερες πωλήσεις με 9,73 εκ. μονάδες προσπερνώντας την General Motors με 9,71 εκ. μονάδες. Τα νέα στοιχεία ανακοίνωσε ο διευθυντής πωλήσεων Christian Klinger συμπεριλαμβάνοντας τις εταιρίες MAN και Scania. Εδώ να πούμε πως στα 9,98 εκ. πωλήσεων της Toyota συγκαταλέγονται τα φορτηγά της Hino Motors καθώς και τα Daihatsu.

Στόχος του ομίλου της Volkswagen είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης στον παγκόσμιο χάρτη ενισχύοντας την θέση της στην αμερικανική αγορά. Ήδη οι πωλήσεις του γερμανικού ομίλου έχουν ωθηθεί από την έντονη παρουσία των πολυτελών κυρίως σημάτων -όπως η Audi και η Porsche- στην Κίνα. Οι Γερμανοί σκοπεύουν να επενδύσουν περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια την επόμενη 5ετια στην βορειοαμερικανική αγορά ώστε μέχρι το 2018 να διπλασιάσουν τις ετήσιες πωλήσεις τους οι οποίες πέρυσι ήταν στις 565.800 μονάδας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!