NEA

BMW X3, φρέσκια και με νέους ντίζελ!

2014 BMW X3 facelift (5)

Η Χ3 ανανεώνεται στα σημεία και αποκτά νέες πετρελαιοκίνητες εκδόσεις πριν την πρεμιέρα της στην Γενεύη…

Δίχως να ξεφεύγει από το πρότυπο ενός τυπικού facelift η «νέα» X3 ξεχωρίζει από τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και την μάσκα και τα ελαφρώς διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα. Προαιρετικά, θα υπάρχει η δυνατότητα οι προβολείς να είναι πλήρως LED, νέοι είναι και οι προφυλακτήρες της εξτρά σειράς X-Line που προσθέτουν στο συνολικό μήκος περίπου 3 εκ.,ενώ και τα φλας είναι ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέφτες.

Στο ίδιο μοτίβο κυμαίνονται και οι αλλαγές στο εσωτερικό όπου υπάρχει νέα οθόνη για το σύστημα κλιματισμού, νέες επενδύσεις και διακοσμητικά στοιχεία, αναβαθμισμένα είναι τα συστήματα infotainment και διασύνδεσης, ενώ διαθέσιμο είναι πλέον και το σύστημα HUD.

Αναβαθμισμένη και αποδοτικότερη είναι η σειρά των πετρελαιοκινητήρων με νέας γενιάς δίλιτρα μηχανικά σύνολα με την X3 xDrive 20d να αποδίδει πλέον 190 PS ενώ η πιο «φιλική» στο περιβάλλον (πίσω κίνηση, ελαστικά μειωμένης αντίστασης κύλισης) αλλά και στην τσέπη του καθενός, είναι η X3 sDrive 18d (διαβάστε την σχετική δοκιμή) με βελτιωμένη ισχύ στους 150 PS.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!