ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Σουηδίας, νικητής ο Jari-Matti Latvala!

rally sweden 2014 (3)
H Volkswagen επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο δεύτερο ράλι της σεζόν, αυτή την φορά με ένα Φινλανδό να κάνει σπουδαία εμφάνιση στις σουηδικές ειδικές διαδρομές…

Ο Jari-Matti Latvala εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των προπορευόμενων ομόσταβλων αντιπάλων του και κατάφερε να σημειώσει την 9η νίκη του στο WRC και την 3η φορά που κατακτά το ράλι Σουηδίας. Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη για την Volkswagen ενώ ο Sebastian Ogie κατάφερε να αναρριχηθεί στην 6η θέση μετά την έξοδο που είχε την 2η μέρα του αγώνα.

Στην 2η θέση βρέθηκε ο Andreas Mikkelsen ο οποίος πανηγύρισε την 1η του νίκη στο WRC με Polo αν και δεν ανήκει στην εργοστασιακή ομάδα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Mads Ostberg με Citroen. Ο Mikko Hirvonen προτίμησε να μην το ρισκάρει για την 3η θέση και τερμάτισε 4ος με το Ford Fiesta της M-Sport ενώ στην 5η θέση βρέθηκε ο Ott Tanak με επίσης Ford. Δύσκολο έργο είχε στο χιόνι ο Robert Kubitsa ο οποίος υπέπεσε σε πολλά λάθη χάνοντας πολύτιμο χρόνο και θέσεις.

Μετά το χιονισμένο ράλι Σουηδίας οι ομάδες βγάζουν υπερατλαντικό ταξίδι για το Μεξικό (6-9/3) και το πρώτο χωμάτινο ράλι της χρονιάς. Εδώ μπορείτε να δείτε την συνολική βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!