ΑΓΩΝΕΣ

F1, νέοι κανονισμοί και νέα όργανα.

Formel-1-Display-3

Μπορεί να είναι ότι πιο γρήγορο σε τέσσερις τροχούς αλλά πέρα από την χάλια αεροδυναμική έχουν και δεν έχουν και το καλύτερο πίνακα οργάνων που υπάρχει…

Οι νέοι κανονισμοί έφεραν αλλαγές μέχρι και στα όργανα των μονοθεσίων τα οποία παρουσίασε η McLaren Applied Technologies στο νέο τιμόνι που φέρει οθόνη 4,3 ιντσών με ανάλυση 480×272 px. Υπάρχουν περίπου 1000 διαφορετικές επιλογές για την διαμόρφωση των ενδείξεων οι οποίες πρέπει να είναι ευδιάκριτες για να τις αντιλαμβάνονται γρήγορα και εύκολα οι πιλότοι.

Η σχεδίαση της νέας μονάδας έχει αλλάξει για να προσαρμοστεί στο τιμόνι ενώ το βάρος έχει αυξηθεί στα 230 g (από 130). Ο πιλότος έχει πληροφορίες για την λειτουργία του υβριδικού συστήματος και φυσικά του V6 κινητήρα ενώ συνεχίζει να υπάρχει η κλασική μπάρα με τα LED για την βέλτιστη αλλαγή των σχέσεων.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!