NEA

H Porsche παίρνει …φωτιά και αναβάλει τις παραδόσεις 911 GT3.

Porsche 911 GT3 fire in Switzerland (2)

Όταν κάτι συμβαίνει για περισσότερες από …πέντε φορές τότε παύει να αποτελεί σύμπτωση και η γερμανική εταιρία βάζει στον πάγο την GT3 μέχρι να δει τι συμβαίνει…

Porsche 911 GT3 fire in Switzerland (1)Ίσως όταν ακούτε τις λέξεις supercar και φωτιά στο νου σας να έρχεται η Lamborghini και η Ferrari. Αυτή την φορά όμως τα συμβάντα αφορούν στην Porsche και συγκεκριμένα στην 911 GT3 (της νέας γενιάς 991) με αποκορύφωμα το πιο πρόσφατο φλεγόμενο αυτοκίνητο στην Ελβετία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του οδηγού στο ξένο Τύπο ενώ οδηγούσε σε οδό ταχείας κυκλοφορίας άκουσε κάποιους περίεργους ήχους από τον κινητήρα. Αποφάσισε να βγει από την Α1 και να σταματήσει στο Wilerstrasse και πριν η πανάκριβη Porsche αρπάξει φωτιά πρόλαβε να δει διαρροή λαδιού και καπνό από το μοτέρ.

Πριν από μερικές εβδομάδες μία ολοκαίνουργια GT3 με μόλις 60 km στο κοντέρ τυλίχτηκε στις φλόγες κοντά στο Avelino, στην Ιταλία. Ο οδηγός διαπίστωσε πτώση της πίεσης λαδιού και μετά από δευτερόλεπτα προκλήθηκε φωτιά. Για την ώρα η Porsche αποφάσισε να διακόψει τις παραδόσεις 911 GT3 και προφανώς εξετάζει τα συμβάντα μέχρι να υπάρξει σχετική ανακοίνωση. Αυτά συμβαίνουν… ακόμη και σε μια γερμανική φίρμα(!).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!