NEA

40 Bugatti ζητούν ιδιοκτήτη!

veyron-grand-sport

Δεν είναι μία, ούτε δύο. Οι τελευταίες 40 Veyron της γραμμής παραγωγής φαίνεται να μένουν στα αζήτητα, αναγκάζοντας τους υπευθύνους να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους πώλησης.

Πρόκειται για τα τελευταία κομμάτια της έκδοσης Grand Sport Roadster, από τα 150 που συνολικά κατασκευάστηκαν. Και δεν είναι μόνο το κόστος που κάνει τη διάθεση των αυτοκινήτων δύσκολη (η συνολική τους αξία ανέρχεται στα 62,5 εκ. ευρώ, χωρίς τους φόρους) αλλά και το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός έχει να επιδείξει αρκετές νεότερες και πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Για την ιστορία, η πρώτη Veyron Coupe παρουσιάστηκε εννέα χρόνια πριν, το 2005. Και μπορεί η ιπποδύναμη των 1001 ίππων να παραμένει ακόμα και σήμερα εντυπωσιακή, απέναντι όμως στις McLaren P1, Porsche 918 και Ferrari Laferrari, η Veyron δείχνει μάλλον παρωχημένη.

Ως εκ τούτου, οι ιθύνοντες της εταιρίας αποφάσισαν να τρέξουν το Dynamic Drive Experience program, ένα πρόγραμμα παρουσίασης σε VIP πελάτες στις ΗΠΑ, όπου έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη Veyron Grand Sport Roadster και να την οδηγήσουν τόσο στον ανοικτό δρόμο, όσο και στο ασφαλές περιβάλλον ενός κλειστού αεροδρομίου. Κάθε εβδομάδα 20-25 δυνητικοί αγοραστές απολαμβάνουν αυτές τις υπηρεσίες, με τους υπεύθυνους να ελπίζουν ότι μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα έχουν ξεπουλήσει.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!