NEA

Η Volvo Σφακιανάκης πρώτη σε πωλήσεις αυτοκινήτων Volvo και το 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Σφακιανάκη αναδείχθηκε πρώτος Επίσημος Διανομέας σε πωλήσεις αυτοκινήτων Volvo στην Ελλάδα.

Είναι εντυπωσιακό ότι οι περισσότερες από 500 νέες ταξινομήσεις Volvo που κατέγραψε ο Όμιλος για το 2013, αντιπροσωπεύουν άνω του 1/3 των συνολικών ταξινομήσεων αυτοκινήτων Volvo στη χώρα μας, για τη χρονιά που πέρασε.

Σχολιάζοντας την πολύ σημαντική αυτή επιτυχία, ο κ. Σπύρος Περγαντής, διευθυντής της Volvo Σφακιανάκης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Η ανάδειξή μας στην πρώτη θέση ανάμεσα στο δίκτυο της Volvo Car Hellas, για τρίτη μάλιστα συνεχή χρονιά, μόνο τυχαία δεν είναι! Αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, αυτόν της προτίμησης του κοινού, το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Αποτελεί δε, ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με στόχο ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση του πελάτη. Νιώθουμε ιδιαίτερα βαρύ το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους μας τιμούν τόσα χρόνια επιλέγοντάς μας και με την εμπειρία συνεργασίας δώδεκα χρόνων με την Volvo, δεσμευόμαστε ο καθένας από μας προσωπικά για την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε, όχι μόνο κατά την αγορά αλλά και τη συντήρηση ενός μοντέλου Volvo.»

Και ολοκλήρωσε προσθέτοντας: «Η Volvo σχεδιάζει τα αυτοκίνητά της με επίκεντρο τον άνθρωπο. Είναι η κατ’ εξοχήν premium μάρκα που αφουγκράζεται τις ανάγκες του και χρησιμοποιεί την τεχνολογία, την έρευνα αλλά και τις καινοτομίες της για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, καλύτερη, ασφαλέστερη, ομορφότερη. Υιοθετώντας τις ίδιες αξίες με την μάρκα που εκπροσωπούμε, δεν επιζητούμε απλά την ικανοποίηση του πελάτη, αλλά τον ενθουσιασμό του, προσφέροντάς του μια εξαιρετική εμπειρία αγοράς και χρήσης.»

Η Volvo Σφακιανάκης δραστηριοποιείται σήμερα σε δυο μονάδες εξυπηρέτησης Πωλήσεων και AfterSales. Μία στην Αθήνα (Λ. Κηφισίας 55 & Αγ. Θωμά Μαρούσι, τηλέφωνο 210 6100220) και μία στη Θεσσαλονίκη (Εθν. Αντιστάσεως 34 Καλαμαριά, τηλέφωνο 2310 586777).

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!