NEA

H Land Rover στη Γενεύη

discovery xxv

Με ένα επετειακό Discovery για τα 25 χρόνια του μοντέλου και μία νέα έκδοση του Evoque θα υποδέχεται η Land Rover τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερό της.

Το μέν πρώτο, με το λογότυπο “XVV Special Edition” στις πόρτες αλλά και πίσω, δεν αφήνει αμφιβολίες για την ηλικία του μοντέλου. Από το 1989 που παρουσιάστηκε το Discovery μέχρι σήμερα, η Land Rover έχει πουλήσει πάνω από 1 εκ. Αυτοκίνητα. Η επετειακή του έκδοση, που θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, θα βασίζεται στο HSE και θα φέρει τροχούς 20 ιντσών, πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, ενώ θα διατίθεται σε 4 διαφορετικούς χρωματισμούς.

evoque autobiographyΑπό την πλευρά του, το Range Rover Evoque θα λανσάρει την κορυφαία έκδοση Autobiography Dynamic. Αυτό μεταφράζεται σε αυξημένη ισχύ 285 ίππων (+45) και ροπή 400 Nm (+60) η οποία προέρχεται από τον ίδιο, δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα. Το σύστημα μετάδοσης περιλαμβάνει ένα εξελιγμένο κιβώτιο 9 σχέσεων της ZF ενώ η τετρακίνηση θα είναι στάνταρ και όχι προαιρετική, όπως στις υπόλοιπες εκδόσεις. Βελτιώσεις θα υπάρχουν σε αναρτήσεις, φρένα και σύστημα διεύθυνσης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο εσωτερικό, με νέες δερμάτινες επενδύσεις και άλλα στοιχεία που αναβαθμίζουν την πολυτέλειά του.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!