NEA

Skoda Octavia GTEC με φυσικό αέριο!

2014 Skoda Octavia Combi G-TEC

Η τσέχικη εταιρία ανακοίνωσε μία νέα έκδοση της Octavia η οποία εναλλακτικά λειτουργεί με φυσικό αέριο…

Τα επόμενα χρόνια η κίνηση με φυσικό αέριο θα μας απασχολήσει αρκετά ενώ στην χώρα μας όλα εξαρτώνται από τον ρυθμό επέκτασης του δικτύου της ΔΕΠΑ. Αυτό το γνωρίζουν και οι γερμανικές εταιρίες που επενδύουν στο CNG εισάγοντας νέες εκδόσεις όπως η G-TEC της Skoda Octavia την οποία πιθανότατα θα δούμε και στην χώρα μας προς τα τέλη του χρόνου.

H νέα έκδοση θα κάνει ντεμπούτο στη Γενεύη και εξοπλίζεται με κινητήρα 1.4 TSI που αποδίδει 110 PS με στάνταρ σύστημα start/stop ενώ είναι προδιαγραφών Euro 6. Εναλλακτικά ο οδηγός μπορεί να επιλέγει για την κίνηση CNG με μέγιστη θεωρητική αυτονομία 410 km και εκπομπή 97 g CO2/km. Η μέγιστη αυτονομία με την αμόλυβδη φτάνει τα 1.330 km με αποτέλεσμα η εν λόγω έκδοση της Octavia να αποτελεί μια άκρως συμφέρουσα επιλογή για τον επαγγελματία οδηγό. Περισσότερα στοιχεία και τεχνικές λεπτομέρειες, προσεχώς…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!