NEA

Είναι αυτό το Peugeot 308 GTI;

Peugeot-308-GTI-web-roumor (2)

Η ταχύτερη έκδοση του γαλλικού μικρομεσαίου θα αποδίδει περίπου 220-230 άλογα και θα την δούμε επισήμως στο σαλόνι της Γενεύης…

Peugeot-308-GTI-web-roumor (1)Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δύο φωτογραφίες που προέρχονται από το μπλογκ του σχεδιαστή Cavalino και απεικονίζουν την ταχύτερη έκδοση του Peugeot 308. Ακόμη και αν δεν πρόκειται για επίσημες που έχουν διαρρεύσει πρόωρα, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες με την χαρακτηριστική μάσκα με τα κόκκινα σιρίτια, καθώς και την διακριτική αεροτομή με το λογότυπο προσεγγίζουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα που θα έχει το GTI.

Όπως και να ‘χει είναι θέμα ημερών η επίσημη ανακοίνωση μέχρι την Γενεύη, ενώ οι πληροφορίες μας λένε πως κάτω από το καπό του 308 GTI θα υπάρχει ο γνωστός τούρμπο 1.600 της PSA. Για την περίσταση θα αποδίδει γύρω στους 220-230 ίππους ενώ αργότερα θα δούμε και έκδοση 308 R που θα αποδίδει 270 άλογα στο πρότυπο του RCZ R.

Για τους φίλους της Peugeot να πούμε πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία AIGLON S.A. (μέλος του ομίλου Συγγελίδη) σχετικά με την έναρξη της εισαγωγής νέων μοντέλων της γαλλικής εταιρίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!