NEA

Νέες εκδόσεις Drive-E για το Volvo V40.

Volvo-V40-933

Η σουηδική εταιρία ανακοίνωσε νέες εκδόσεις Drive-Ε με απόδοση από 190 έως 245 ίππους…

Volvo-V40-Cross-Country (1)Δύο νέες εκδόσεις Drive-E προστίθενται στην γκάμα των Volvo V4 & V40 Cross Country. Πρόκειται για την δίλιτρη βενζινοκίνητη T5 με  ισχύ 245 PS και 380 Nm ροπής η οποία στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων έχει μέση κατανάλωση 5,8 lt/100 km και 136 g CO2/km.

Για ευνόητους λόγους μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκδοση D4 με τον δίλιτρο ντίζελ τεχνολογίας i-ART να αποδίδει 190 PS και 400 Nm ροπής. Στην έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων Volvo-Drive-E-engines-4η κατανάλωση είναι μόλις 3,3 lt/100 km με εκπομπή που δεν ξεπερνά τα 85 g CO2/km. Οι δύο νέοι κινητήρες συνδυάζονται και με το V40 XC και θα είναι διαθέσιμοι από τον Μάιο σε όλα τα μοντέλα της Volvo με εξαίρεση το XC90 μιας και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Παρίσι η νέα γενιά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!