NEA

VW CrossPolo με τούρμπο 3κύλινδρο 1.000άρη!

VW_Polo_CrossPolo-Geneva-2104 (1)

 Στην Γενεύη θα παρουσιαστεί η crossover εκδοχή του Polo με νέας γενιάς κινητήρες έως 110 άλογα…

VW_Polo_CrossPolo-Geneva-2104 (4)Δίπλα στο ανανεωμένο Polo θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό και η «περιπετειώδης» CrossPolo με κίνηση στους εμπρός τροχούς, πλαστικές προσθήκες γύρω από το αμάξωμα, στιλιστικές αναβαθμίσεις στα σημεία, ράγες οροφής, 17άρες ζάντες και αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

VW_Polo_CrossPolo-Geneva-2104 (3)Με αφορμή το CrossPolo που θα προσφέρεται σε βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, η VW επιβεβαίωσε το νέο 3κύλινδρο τούρμπο 1.0 TSI με άμεσο ψεκασμό που θα αποδίδει 95 PS. Με αυτόν τον κινητήρα θα εξοπλίζεται και η έκδοση Polo TSI BlueMotion με βελτιωμένη αεροδυναμική και «πράσινα» ελαστικά ώστε να πετυχαίνεται εκπομπή στα 94 g CO2/km.

VW_Polo_CrossPolo-Geneva-2104 (2)Ακόμη πιο οικονομική θα είναι η έκδοση Polo TDI BlueMotion όπου την θέση του 1.2 TDI παίρνει ο νέος επίσης 3κύλινδρος 1.4 TDI με ίδια ισχύ στους 75 PS και εκπομπή στα μόλις 82 g CO2/km. Στον αντίποδα, το ισχυρότερο Polo BlueGT θα εξοπλίζεται με επίσης 1.4 TSI αλλά με αναβαθμισμένη ισχύ κατά 10 PS (στους 150 PS), με σύστημα ACT, στάνταρ 6άρι κιβώτιο και 110 g CO2/km.

VW_Polo_CrossPolo-Geneva-2104 (5)Το Polo BlueGT θα τοποθετείται κάτω από το Polo GTI, θα υπάρχουν πακέτα αισθητικής αναβάθμισης R-Line ενώ αργότερα θα δούμε υβριδική έκδοση και την ακόμη πιο επίκαιρη αεριοκίνητη με CNG.

 

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!