NEA

Alfa Disco Volante, «πρασινίζει» την Γενεύη.

SONY DSC

Είχε παρουσιαστεί το 2012 στο σαλόνι της Γενεύης και δύο χρόνια μετά θα εμφανιστεί ξανά στις αποχρώσεις του πράσινου και του χρυσού…

Δίχως αμφιβολία ένα από τα ομορφότερα πρωτότυπα που έχουμε δει το τελευταίο καιρό είναι η Disco Volante εμπνευσμένη από την Alfa Romeo C52 που κατασκεύαζε η Carrozzeria Touring πριν από περίπου έξι δεκαετίες.

Στην σύγχρονη εκδοχή της η Alfa Romeo Disco Volante βασίζεται στο σασί της Alfa 8C Competizione (με V8 κινητήρα 4,7 lt) και μόλις από τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκίνησε να κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό και κατόπιν παραγγελίας για πολύ λίγους και εκλεκτούς. Μάλιστα, για να φτιαχτεί στο χέρι κάθε ένα αυτοκίνητο χρειάζονται περίπου 4.000 εργατοώρες και περίπου 6 μήνες υπομονής.

Στο σαλόνι της Γενεύης οι Ιταλοί θα παρουσιάσουν μία νέα εκδοχή της Disco Volante με όμορφες χρωματικές αντιθέσεις, όπως αυτή παρουσιάστηκε σε πρόσφατο επεισόδιο της σειράς Top Gear. Το επεισόδιο παρουσιάζει ο γνωστός …ανθέλληνας Jeremy Clarkson και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!