ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέο κατάστημα Carglass στην Καβάλα

carglass kavala

Η Carglass, ενισχύοντας το πανελλαδικό της δίκτυο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας του 22ου εταιρικού της καταστήματος στην πόλη της Καβάλας.

Το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργούσε μέχρι πρότινος με συνεργάτη τον κ. Μιχάλη Βακιρτζή, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον την διεύθυνση του καταστήματος το οποίο βρίσκεται στην οδό Σαππαίων 113 κοντά στο κέντρο της πόλης. Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00- 17:00.

Στόχος του νέου καταστήματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για όλα τα περιστατικά θραύσης κρυστάλλων, με χρήση της αποκλειστικής και πιστοποιημένης μεθόδου επισκευής Glass Medic® αλλά και τοποθέτηση μόνο γνήσιων κρυστάλλων (OEM) με Πιστοποιητικό Γνησιότητας, και εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Παράλληλα, παρέχονται και όλες οι επιπλέον υπηρεσίες της Carglass όπως αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων, αντικατάσταση μηχανισμών πλαϊνών παραθύρων (γρύλλοι), τοποθέτηση μεμβρανών (αντηλιακές/ασφαλείας) και ξεθάμπωμα φαναριών.

H Carglass είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, το οποίο αποτυπώνει την άριστη ποιότητα των εργασιών της και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, από την αρχική επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!