ΑΓΩΝΕΣ

Τέρμα γκάζι για τη νέα BMW M4 DTM

BMW-M4-DTM-2014-03

Η ομάδα της BMW που συμμετέχει στο πρωτάθλημα DTM παρουσίασε το νέο της αγωνιστική που βασίζεται στην Μ4…

Τα αγωνιστικά της νέας σεζόν βρίσκονται στο τελικό στάδιο εξέλιξης και λίγο πριν την πιστοποίησή τους (homologazion). Οι περισσότερες αλλαγές επικεντρώθηκαν στα αεροδυναμικά βοηθήματα καθώς από εφέτος ισχύουν νέοι κανονισμοί ενώ στην περίπτωση της M4 DTM το βάρος περιορίζεται στα 1.100 kg μαζί με τον οδηγό. Όσον αφορά στους τροχούς είναι 18άρηδες με ελαστικά Hankook.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο αναβαθμισμένος V8 που αποδίδει περίπου 480 ίππους με ειδική ισχύ 120PS/lt. Οι πρώτες δοκιμές θα γίνουν στις 1-3 Απριλίου στην Βουδαπέστη και θα ακολουθήσουν στις 14-17 Απριλίου στο Hockenheim. Η επίσημη παρουσίαση και των οχτώ ετοιμοπόλεμων M4 DTM θα πραγματοποιηθεί την 25η Απριλίου, στην έδρα της BMW, στο Μόναχο, ενώ ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Hockenheim στις 4 Μαΐου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!