NEA

O έξυπνος καθρέπτης της Nissan [vid]

Στο πλαίσιο της διεθνούς εκθέσεως αυτοκινήτου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Γενεύη, η Nissan παρουσιάζει την τεχνολογία Smart Rearview Mirror.

Nissan Smart Rearview Mirror (1)O συγκεκριμένος κεντρικός καθρέπτης, αποτελείται από μια οθόνη LCD που σε συνδυασμό με τη χρήση μιας κάμερας υψηλής ανάλυσης στο πίσω παρμπρίζ, προσφέρει πλήρη ορατότητα στο πίσω μέρος του οχήματος, ενώ παρέχει τη δυνατότητα στον οδηγό να κάνει εύκολα εναλλαγή στον συμβατικό καθρέπτη, με τη χρήση του γνωστού μοχλού για την μείωση της έντασης των φώτων από τα οχήματα που ακολουθούν.

Nissan Smart Rearview Mirror (2)Τα πλεονεκτήματα αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας είναι πολλά, καθώς ο οδηγός μπορεί να διασφαλίσει την ορατότητα στο πίσω μέρος του οχήματος, χωρίς να τον επηρεάζουν οι πίσω επιβάτες ή ακόμα και ογκώδη αντικείμενα στον χώρο τον αποσκευών. Παράλληλα η ψηφιακή εικόνα βελτιώνει την ορατότητα στο σκοτάδι, αλλά και σε συνθήκες βροχόπτωσης, όπως και έντονης ηλιοφάνειας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!