NEA

Πάει Νέα Υόρκη η Mercedes C63 AMG με 450 άλογα.

Mercedes-Benz-C-Class_2015_AMG-Pack (1)

Ενώ η νέα C-Class κάνει τα πρώτα της βήματα στην ελληνική αγορά, στην αμερικανική μεγαλούπολη θα παρουσιασθεί η ισχυρότερη έκδοση της με 450 άλογα…

Mercedes-Benz-C-Class_2015_AMG-Pack (2)Μετά το σαλόνι της Γενεύης το επόμενο μεγάλο γεγονός μετακομίζει για τη Νέα Υόρκη (18-27 Απριλίου) όπου θα δούμε αρκετά νέα μοντέλα όπως η BMW X4 και η ολοκαίνουργια Mercedes C63 AMG η οποία θα αποδίδει τουλάχιστον 450 άλογα. Έτσι, ο παλιός V8 ατμοσφαιρικός των 6,2 lt με τους 657 PS θα δώσει την θέση του στο νέας γενιάς V8 των 4,0 lt με διπλά τούρμπο και εφάμιλλες επιδόσεις. Και αυτό διότι η νέα C-Class είναι πολύ ελαφρύτερη από την απερχόμενη και οικονομική –τηρουμένων των αναλογιών- ως προς την κατανάλωση.

Mercedes-Benz-C-Class_2015_AMG-Pack (3)Η κορυφαία εκδοχή της C-Class θα διαθέτει όλα τα καλά που προσφέρει το πακέτο AMG (στις φωτογραφίες βλέπετε μια απλή έκδοση με AMG εμφάνιση) όπως είναι τα αεροδυναμικά βοηθήματα, οι μεγάλες ζάντες, τα λογότυπα εντός και εκτός, τα σπορ καθίσματα και όλες τις λοιπές λεπτομέρειες ισχύος στο εσωτερικό. Όσο για την τιμή πώλησής της να υπολογίζετε κοντά στα 100.000 ευρώ ενώ αργότερα θα δούμε αντίστοιχες AMG εκδόσεις και στα άλλα αμαξώματα (estate, coupe) καθώς και Black Series για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!