NEA

Η Bilstein ζωντανεύει τις παραδόσεις της στο Essen.

Bilsterin Techno Classica 2014 (11)

Μετά την περσινή επιτυχία της επετειακής εκδήλωσης της Techno Classica με τον αριθμό ρεκόρ των περίπου 200.000 επισκεπτών, οι λάτρεις του ιστορικού αυτοκινήτου ανυπομονούν για την 26η έκθεση που θα ανοίξει τις πύλες της στο Essen από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου.

Ο θρύλος των Rally Walter Röhrl κέρδισε τον πρώτο του αγώνα παγκόσμιου πρωταθλήματος το 1978 με ένα Fiat 131 Abarth. Το αντίγραφο που κατασκευάστηκε από την RSD στην Αγγλία παρουσιάζεται από την BILSTEIN στο Essen.Ένας λάτρης των κλασσικών αυτοκινήτων και αφοσιωμένος πελάτης της Bilstein είναι η RSD Rally Sport Development από την Αγγλία, της οποίας οι δεξιότητες περιλαμβάνουν την αποκατάσταση και ανακατασκευή του Fiat 131 Abarth, σύμφωνα με τις αρχικές του προδιαγραφές. Σε συνεργασία με την RSD, η Bilstein αναπαρήγαγε τα μονοσωλήνια αμορτισέρ αερίου με coilover για το αντίγραφο του Group 4 του 1978, που εκτίθεται στο Essen και με το οποίο ο Walter Röhrl και ο Christian Geistdorfer γιόρτασαν την πρώτη τους κοινή νίκη σε αγώνα rally του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Ακρόπολις το 1978.

Η αυθεντική Porsche 964 RSR 3.8 της Mamerow Racing με αμορτισέρ BILSTEIN θα τη δείτε στο περίπτερο της BILSTEIN στην αίθουσα 3.0.Κατασκευασμένο το 1993 από το αγωνιστικό τμήμα της Porsche racing σε μια μικρή παραγωγή μόλις 90 αυτοκίνητων, το δεύτερο έκθεμα, η Porsche 964 Carrera RSR 3.8 της Mamerow Racing με εξακύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα μπόξερ που παράγει 370 hp, είναι τώρα εξοπλισμένη για κλασικούς αγώνες με ειδικής κατασκευής ρυθμιζόμενα μονοσωλήνια αμορτισέρ αερίου, τα οποία επιτρέπουν τη μεμονωμένη ρύθμιση της επαναφοράς και της συμπίεσης. Χρησιμοποιώντας αμορτισέρ Bilstein , η ομάδα από το Castrop-Rauxel τερμάτισε τέταρτη συνολικά και τρίτη στο ADAC GT Cup το 1993 και το 1994 ως η καλύτερη ιδιωτική ομάδα. Η Bilstein κατασκευάζει επίσης τα αμορτισέρ για το 993 cup και 993 GT2.

2014 η BILSTEIN είναι συνεργάτης του Porsche Club Historic Challenge (PCHC).Η Bilstein θα χρησιμοποιεί επίσης την εκδήλωση στο Essen για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τη συνεργασία της με το Porsche Club Historic Challenge (PCHC). Πρόκειται για την λέσχη όλων των μοντέλων Porsche από την 914 έως την 993, καθώς και όλων των μοντέλων 924, 944, 968 και 928, καθένα από τα οποία διαγωνίζεται σε διαφορετικές κατηγορίες αγώνων. Όλα τα οχήματα του cup της σειράς 996 θα ενσωματωθούν με τα 997 speedsters μέχρι και τα μοντέλα του 2009 στα οποία θα τους επιτραπεί να αγωνιστούν το 2014.

BILSTEIN_Powerslide: "Νέα" από το παρελθόν της BILSTEIN τη δεκαετία του 1980 θα βρέιτε στο" Powerslide », το περιοδικό για τον ιστορικό μηχανοκίνητο αθλητισμόΕκτός της υποστήριξης της στους οργανωτές, η Bilstein θα βρίσκεται σε πολλά μοντέλα της Porsche με την Bilstein Clubsport coilover ανάρτηση για χρήση σε δρόμο καθώς και σε πίστα. Οι εντατικές δοκιμές με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή rally και εκπρόσωπο της Bilstein Walter Röhrl στο Nürburgring Nordschleife δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για τις εξαιρετικές επιδόσεις αυτού του προϊόντος της  Bilstein .

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!