NEA

Έρχεται το Honda NSX

HONDA-NSX

Αυτό τουλάχιστον δείχνει να δηλώνει η Honda με την απόφασή της να φέρει μία πρωτότυπη εκδοχή του οχήματος στο Goodwood Festival of Speed.

Δεν απομένουν παρά τρεις μήνες για να δούμε το νέο υπερόπλο της Ιαπωνικής εταιρίας επί το έργο. Περιγράφοντας το Goodwood ως “το ιδανικό event για να παρουσιάσει τη ναυαρχίδα των σπορ αυτοκινήτων της για πρώτη φορά στην Ευρώπη” η Honda ετοιμάζεται να δώσει την ανάλογη βαρύτητα στη φετινή εκδήλωση. Το πρωτότυπο μάλιστα NSX θα συνοδεύεται από δύο μοντέλα του παρελθόντος, ένα NSX του 1989 που οδηγούσε κάποτε ο Ayrton Senna και ένα ακόμα NSX του 2005.

Το νέο NSX βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση εξέλιξης και αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα γίνεται στο καινούριο εργοστάσιο της εταιρίας, Performance Manufacturing Senter, στο Οχάιο των ΗΠΑ. Όσο για την κίνηση, θα φροντίζει ένας twin-turbo V6 συμβατικός κινητήρας και τρεις ηλεκτροκινητήρες, υπό την αιγίδα του Sport Hybrid Super Handling All-Wheel Drive system.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!