NEA

Ετοιμάζεται η νέα Mercedes GLK

Mercedes-Benz-GLK-Class_coming_late_2015_

H GLK ολοκληρώνει φέτος τον κύκλο ζωής της και του χρόνου αναμένεται να δούμε τη νέα γενιά που θα χρησιμοποιεί στοιχεία από την τωρινή C-Class…

Με στόχο την ανανεωμένη BMW X3 και το επερχόμενο Audi Q5 (που θα είναι ελαφρύτερο, με στοιχεία από νέο Α4, θα το δούμε και αυτό το 2015), η Mercedes εξελίσσει την επόμενη GLK που θα κάνει πρεμιέρα του χρόνου. Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στο σασί της νέας C-Class, θα είναι αρκετά μακρύτερο (περίπου 20 εκ.) από το τωρινό και θα έχει λιγότερο τετράγωνη αισθητική για καλύτερη αεροδυναμική.

Στο εσωτερικό θα υιοθετηθεί το ταμπλό από τη νέα C-Class με το χαρακτηριστικό touch-pad χειριστήριο. Η σειρά των κινητήρων θα περιλαμβάνει τα σημερινά αλλά αναβαθμισμένα τετρακύλινδρα μηχανικά σύνολα (αργότερα θα δούμε και μεγαλύτερα καθώς και το αυτόματο κιβώτιο με 9 σχέσεις) ενώ αυτή την φορά θα υπάρξει plug-in υβριδική έκδοση με δυνατότητα ηλεκτροκίνησης για μέγιστη απόσταση 30 km.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!