NEA

Porsche με 4κύλινδρους boxer.

Porsche-Boxster-Cayman-GTS-8

Σε συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό ο Matthias Muller επιβεβαίωσε τις 4κύλινδρες εκδόσεις για τις επόμενες γενιές Boxster &Cayman.

Πριν από μερικές μέρες γράψαμε για τις κορυφαίες εκδόσεις GTS και σε πρόσφατη του συνέντευξη στο περιοδικό «Auto Motor und Sport» το αφεντικό της Porsche παραδέχτηκε την εξέλιξη 4κύλινδρων κινητήρων για τις επόμενες γενιές Boxster & Cayman καθώς η εταιρία πρέπει να ακολουθήσει την τάση του downsizing.

Επίσης, είπε πως η διάταξη τους θα ακολουθήσει την «επίπεδη» φιλοσοφία της εταιρίας σε διάταξη boxer (σε 180 μοίρες) βάζοντας τέλος σε κάποιες φήμες που μιλούσαν για διάταξη V4, όπως στην αγωνιστική 919 Hybrid του Le Mans. Μάλιστα, τα μοτέρ στην κορυφαία τους εκδοχή θα βγάζουν 400 άλογα -προφανώς, με αρωγό την υπερτροφοδότηση. Υπενθυμίζεται πως η τελευταία Porsche με 4κύλιδνρο μοτέρ ήταν το 195 με την 968.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!