NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ρεκόρ ταχύτητας για χλοοκοπτικό που πιάνει 187,6 χλμ./ώρα!

Honda-Mean-Mower-RECORD-2

Το ταχύτερο χλοοκοπτικό στον κόσμο κατασκευάζεται από την Honda και πιάνει το 0-100 σε μόλις 4 δλ., είναι δηλ. γρήγορο όσο μια Πόρσε!

Για το Mean Mower της Honda είχαμε γράψει πέρυσι και από τότε μπορούσε κανείς να σχηματίσει μια εικόνα για το πόσο γρήγορο είναι το χλοοκοπτικό με την κωδική ονομασία HF2620. Και για να πιστοποιηθεί ο τίτλος του ταχύτερου χλοοκοπτικού ή χορτοκοπτικού στον κόσμο από το βιβλίο Guinness έπρεπε να διατηρηθεί το σύστημα κοπής του γρασιδιού.

Το ρεκόρ έγινε στην πίστα δοκιμών Idiada στην Ισπανία όπου το χορτοκοπτικό dragster έφτασε τα 187,6 χλμ./ ώρα, που είναι +45 σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ του 2010. Η τελική του πάντως υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 200 χλμ./ώρα και στο μέλλον ίσως να ακούσουμε το Mean Mower (περισσότερα εδώ) ξανά καθώς οι Εγγλέζοι έχουν ένα κόλλημα με περίεργα ρεκόρ…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!