NEA

Citroen DS 5LS R με 300 άλογα από 1.600άρη κινητήρα.

Citroen prepares 300 bhp DS 5LS R concept for Beijing Motor Show (3)

Στην επερχόμενη έκθεση του Πεκίνου η γαλλική εταιρία θα παρουσιάσει μια ταχύτερη έκδοση του DS 5LS για …γρήγορους Κινέζους!

Citroen prepares 300 bhp DS 5LS R concept for Beijing Motor Show (1)Πριν από μήνες η Citroen είχε παρουσιάσει το DS 5LS, μία λιμουζίνα κομμένη και ραμμένη για την κινεζική αγορά. Το ενδιαφέρον είναι πως στην επερχόμενη έκθεση προς τα τέλη Απριλίου (20-29/4) θα παρουσιαστεί η κορυφαία εκδοχή R με τούρμπο 1.600άρη 4κύλινδρο κινητήρα με ισχύ 300 άλογα και 400 Nm ροπής. Αυτό σημαίνει πως έχουμε ένα μοτέρ με ειδική ισχύ 187,5 PS/lt η οποία και είναι μεγαλύτερη ακόμη και από του δίλιτρου AMG με 172,5 lt/PS.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!