NEA

Ford, 95 χρόνια από την εποχή της Μυτιλήνης.

Ford-Condellis Opening1_2014 (3)

Η Ford έχει μία πολύ μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα, που κοντεύει τα 100 χρόνια, καθώς τα πρώτα αυτοκίνητα είχαν έρθει το 1919 από την Αμερική στη Μυτιλήνη.

Ford-Condellis Opening1_2014 (12)Ίσως να ξαφνιαστήκατε από τον τίτλο και να νομίζετε ότι η Ford Motor Ελλάς ετοιμάζει κάποια κινηματογραφική ταινία ή κάποιο ντοκιμαντέρ. Θα μπορούσε να ήταν και έτσι, αν σκεφτείτε ότι η πολύ επιτυχημένη παρουσία της Ford στην Ελλάδα ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη το 1919  με εντολή ανάθεσης, όπως θα λέγαμε σήμερα,  κατευθείαν στον Ιωάννη Κοντέλλη μετά την επιστροφή του από το Ντιτρόιτ των Η.Π.Α.

Το μέρος όπου ο Χένρυ Φορντ ίδρυσε έναν από τους κολοσσούς της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας έχοντας ένα όραμα και εφαρμόζοντας μία στρατηγική. Το όραμά του ήταν απλό: “Θα κατασκευάσω ένα αυτοκίνητο για τους πολλούς…”  και η στρατηγική του ήταν “…σε τόσο χαμηλή τιμή που όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν”.

Η Ford έχει μία πολύ μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα, που κοντεύει τα 100 χρόνια. Ολόκληρες γενιές Ελλήνων έχουν μεγαλώσει με ένα “Ford με μουστάκια”, ένα Taunus, μία Cortina ή ένα Fiesta. Τα πρώτα Ford ήρθαν στην Ελλάδα το 1919 από την Αμερική στη Μυτιλήνη.

Για σκεφτείτε πριν από πόσα χρόνια, και σε τι εποχές να εισάγεις αυτοκίνητα Ford στην Ελλάδα και να τα διαθέτεις από τη Μυτιλήνη. Σήμερα, κόντρα στο κλίμα της εποχής,  η οικογένεια Κοντέλλη-Παντελεημονίτη συνεχίζει αυτό το ταξίδι παρέα με τη Ford και  προχωράει στο μέλλον εγκαινιάζοντας μία νέα κάθετη μονάδα.

Ford-Condellis Opening1_2014 (4)Πρόκειται για τη Ford Κοντέλλης στη Μυτιλήνη, η οποία άμεσα, υποδέχεται τους κατόχους και υποψήφιους νέους πελάτες Ford, σε νέες εγκαταστάσεις πωλήσεων και service. Με έδρα στο 5ο χιλ. Μυτιλήνης-Καλλονής, τηλέφωνο 22510 46965, η Ford Κοντέλλης θα καλύπτει την περιοχή  και θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες.

O κ. Νίκος Νοταράς, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την εταιρεία Ford Κοντέλλης, που  σήμερα εκπροσωπείται από την εταιρία Agripan Α.Ε.Β.Ε., έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι φίλοι της Ford θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στη Μυτιλήνη, τόσο πριν όσο και μετά την αγορά του αυτοκινήτου τους.  Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό της Ford Κοντέλλης, για την άψογη συνεργασία και να ευχηθώ καλές δουλειές».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!