NEA

Πρωτότυπη υβριδική Bentley στο Πεκίνο.

Bentley Hybrid Concept (1)

Σε μερικές μέρες (20 Απριλίου) η βρετανική φίρμα θα παρουσιάσει στο κοινό της έκθεσης του Πεκίνου μία υβριδική εκδοχή της Mulsanne…

Μέχρι να δούμε το ισχυρότερο SUV στον κόσμο, η Bentley περιγράφει το Hybrid Concept ως το πρώτο υβριδικό plug-in μοντέλο στην ιστορία της το οποίο θα κάνει την πρώτου εμφάνιση στο κοινό εκεί που υπάρχει σήμερα χρήμα (δηλ. στην Κίνα). Στα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά θα υπάρχει 25% περισσότερη ισχύ και 70% μικρότερη εκπομπή ρύπων, σε σχέση με ένα αντίστοιχων προδιαγραφών συμβατικού μοντέλου.

Τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά το Hybrid Concept έχει διάφορες φανταχτερές επενδύσεις στο χρώμα του χαλκού (στα φανάρια, σιαγόνες φρένων, μάσκα, μαρσπιέ κ.α.) ενώ ο πίνακας οργάνων παραπέμπει σε καντράν πανάκριβων ρολογιών.

Η Bentley λέει πως όλα α της τα μελλοντικά υβριδικά μοντέλα θα έχουν την δυνατότητα να κινηθούν για τουλάχιστον 50 χλμ. μόνο με ηλεκτρική ενέργεια με το πρώτο hybrid να λανσάρεται το 2016. Στόχος της εταιρίας (που ανήκει στο VW Group) είναι έως το 2020 το 90% της γκάμας της να είναι plug-in hybrid καθώς αυτή είναι προφανώς η σωστή οδός για να επιτευχθεί ο θεμιτός μέσος όρος CO2.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!