NEA

Σούπερ boost για σκι ή πατίνια!

Fotor041311299
Μία συσκευή που παράγει αέρα δίνει την λύση για όσους κάνουν σκι, πατινάζ και οποιοδήποτε άλλο χόμπι σχετίζεται με τζετ ώθηση.

Η βρετανική Dreamscience Propulsion έχει εξελίξει μία συσκευή που προσφέρει επιπλέον ώθηση για όσους κάνουν χειμερινά σπορ (και όχι μόνο). Η ιδέα είναι πολύ απλή: στα άκρα μιας μπάρας υπάρχουν δύο σετ από ηλεκτρικούς ανεμιστήρες που δημιουργούν κινητική ενέργεια από το παραγόμενο ρεύμα αέρα. Κάθε σετ αποτελείται από δύο ανεμιστήρες ισχύος 8 kW και με όριο περιστροφής στις 30.000 σ.α.λ. Η όλη κατασκευή αποτελείται από πανάλαφρα (όπως το αλουμίνιο) και ακριβά υλικά (όπως το ανθρακόνημα). Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από σκιέρ, σέρφερ, μέχρι και αλεξιπτωτιστές και όταν θα βγει στην αγορά θα κοστίζει 5.000-10.000 δολάρια.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!