NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Honda, τo Asimo εξελίσσεται.

Honda-Asimo-latest-version-2014 (2)

Δείτε τα σχετικά βίντεο και θα καταλάβετε πόσα περισσότερα μπορεί να κάνει το πιο εξελιγμένο ανθρωποειδές στον κόσμο…

All-new ASIMOΌλοι γνωρίζουμε το Asimo (Advanced Step in Innovative Mobility), το ρομπότ που προσομοιώνει με τον καλύτερο τρόπο τις κινήσεις του ανθρώπινου σώματος από οτιδήποτε άλλο. Στην πιο πρόσφατη εκδοχή του μπορεί να κάνει πολλά και διάφορα και με τέτοιο τρόπο που θα ζήλευαν ακόμη και τα ανθρωποειδή στην «Τεχνητή Νοημοσύνη» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Συγκεκριμένα, το Asimo μπορεί να τρέχει ταχύτερα, να ισορροπεί στο ένα πόδι, να ανεβαίνει σκάλες με πιο ανθρώπινο στιλ, να χοροπηδά… μέχρι και να υπογράφει αυτόγραφα στα ιαπωνικά και στα αμερικανικά! Το νέο Asimo έχει μήκος 130 εκ., ζυγίζει 50 κιλά και είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου, πολυμερή, ρητίνες και άλλα συνθετικά υλικά. Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λιθίου-ιόντων είναι η πηγή ενέργειάς του με μέσο χρόνο λειτουργίας περίπου 40 λεπτά της ώρας πριν την επόμενη φόρτιση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!