ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η καινοτομία της Schaeffler κερδίζει το βραβείο PACE 2014

Schaeffler Automotive PACE Award 2014

Η Schaeffler κερδίζει το βραβείο PACE 2014 για τον μετατροπέα ροπής με φυγόκεντρο αποσβεστήρα τύπου εκκρεμούς.

Η Schaeffler ανακηρύχθηκε νικητής του βραβείου Automotive News PACE (Premier Automotive Suppliers’ Contribution to Excellence) για το 2014 στην κατηγορία προϊόντων για τον μετατροπέα ροπής για οπισθοκίνηση με φυγόκεντρο αποσβεστήρα τύπου εκκρεμούς, ο οποίος προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένους κραδασμούς.

Ο Patrick Lindemann, αντιπρόεδρος της LuK Wooster (ΗΠΑ) στον τομέα ανάπτυξης προϊόντων, παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της Schaeffler σε μια τελετή απονομής βραβείων, η οποία έλαβε χώρα στις 7 Απριλίου, στο Max M. Fisher Music Center στο Ντιτρόιτ. Πάνω από 20 χρόνια, τα βραβεία PACE του Automotive News επιβραβεύουν κορυφαίες καινοτομίες, προηγμένες τεχνολογίες και την επιχειρηματική απόδοση μεταξύ των προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτό το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως το πρότυπο καινοτομιών στον τομέα της βιομηχανίας.

«Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε αυτό το διακεκριμένο βραβείο και ανταμειβόμαστε για την αφοσίωσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες», είπε ο Lindemann. «Ο μετατροπέας ροπής με τον φυγόκεντρο αποσβεστήρα τύπου εκκρεμούς της εταιρίας μας αποτελεί πραγματικό τεκμήριο της προσπάθειας που καταβάλλουμε για να δημιουργούμε προϊόντα που βοηθούν τους κατασκευαστές οχημάτων να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις στον τομέα της βιομηχανίας».

Επειδή οι κινητήρες μικρών διαστάσεων τείνουν να δονούνται περισσότερο από τους μεγαλύτερους, η Schaeffler ανέπτυξε ένα εκκρεμές, το οποίο λειτουργεί με φυγόκεντρο δύναμη και είναι στερεωμένο στον μετατροπέα ροπής, εξαλείφοντας τους κραδασμούς από τον κινητήρα. Ως αποτέλεσμα, μειώνονται η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 και αυξάνεται η άνεση λόγω των περιορισμένων κραδασμών. Ο μετατροπέας ροπής αναπτύχθηκε στις εγκαταστάσεις της Schaeffler LuK USA LLC στο Wooster του Οχάιο.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά από το 2009 που η Schaeffler λαμβάνει το βραβείο PACE, με πιο πρόσφατο γεγονός τη διάκρισή της για το πλήρως μεταβλητό σύστημα ρύθμισης βαλβίδων UniAir, το οποίο καθιστά τη λειτουργία των κινητήρων πιο αποτελεσματική. Αυτή η τεχνολογία χαρακτηρίστηκε πρόσφατα «Best of the Best» από τους εκδότες του Automotive News σε έναν κατάλογο, όπου κατονομάζονται οι πιο σημαντικοί νικητές του βραβείου PACE των τελευταίων 20 ετών.

Τα ετήσια βραβεία PACE βραβεύουν καινοτομίες προμηθευτών σχετικά με προϊόντα, κατασκευαστικές μεθόδους, μέσα παραγωγής και τεχνολογία πληροφοριών. Οι κριτές, οι οποίοι είναι ειδικοί στον τομέα της βιομηχανίας, των επιστημών και των επιχειρήσεων, αξιολογούν τις καινοτομίες με κριτήρια τη γνησιότητα και την επίδραση στην αγορά. Οι νικητές ανακοινώθηκαν σε μια τελετή απονομής βραβείων, η οποία έλαβε χώρα στις 7 Απριλίου στο Ντιτρόιτ.πόμνημα: Ο μετατροπέας ροπής με φυγόκεντρο αποσβεστήρα τύπου εκκρεμούς της Schaeffler ανακηρύχθηκε νικητής του βραβείου Automotive News PACE (Premier Automotive Suppliers’ Contribution to Excellence) στην κατηγορία προϊόντων για το 2014.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!