NEA

Τσάμπα Πόρσε για την Maria Scharapowa.

SCHARAPOWA-WINS-THORD-PORSCHE-1

Η συλλογή της πασίγνωστης τενίστριας αυξάνεται ακόμη περισσότερο. Βλέπετε, αυτά είναι τα τυχερά του επαγγέλματος…

Maria_Sharapova_porsche_19-850x565Μία ακόμη Porsche (αυτή είναι η 3η) απέκτησε η Ρωσίδα ντίβα του τένις Maria Scharapowa. Αυτή τη φορά πήρε μια 911 Targa 4S, ενώ όπως και τις άλλες δύο δεν την πλήρωσε. Κι αυτό γιατί η ύψους 1,88 μέτρων Ρωσίδα κέρδισε για 3η φορά στη σειρά το τουρνουά τένις που διοργανώνει η Porsche στην έδρα της, τη Στουτγάρδη, έπειτα από έναν εξαιρετικό αγώνα ενάντια στη Σέρβα Ana Ivanovic, η οποία μάλιστα κέρδισε και το πρώτο σετ. Μάλιστα, η Scharapowa είπε χαρακτηριστικά «όταν ήμουν πίσω στο σκορ σκέφτηκα πως το αυτοκίνητο είναι πολύ sexy για να τα παρατήσω. Άλλωστε έλειπε από τη συλλογή μου…».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!