NEA

Lamborghini Huracan Spyder από του χρόνου.

LamboCARS photography

H Huracan αποδείχθηκε πολύ μεγάλη επιτυχία για τη Lamborghini πριν καλά καλά εμφανιστεί επίσημα, ενώ οι Ιταλοί ήδη μελετούν τα επόμενα βήματά τους.

LamboCARS photographyΤο βέβαια είναι ότι οι Ιταλοί στην περίπτωση της Huracan δεν θα ακολουθήσουν τη λογική της Gallardo, ειδικά στη 2η φάση της ζωής της, με τόσες διαφορετικές και ειδικές εκδόσεις. Έτσι κάποια στιγμή θα παρουσιαστεί μια πιο ελαφριά έκδοση που θα αποτελέσει και τη βάση για το αγωνιστικό του Lamborghini Blancpain Super Trofeo, θα είναι πιο δυνατή -υπολογίστε γύρω στους 650 ίππους- και θα λέγεται κατά πάσα πιθανότητα Huracan LP650-4 Superleggera.

LamboCARS photographyΠιο πριν και μάλλον μέσα στο 2015 θα παρουσιαστεί η ανοιχτή Huracan, η LP610-4 Spyder, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν θα έχει πια μαλακή οροφή όπως η Gallardo, αλλά μια αναδιπλούμενη σκληρή από ανθρακονήματα. Η συγκεκριμένη επιλογή θα εξασφαλίζει δυνατότητες ταξιδιού ανάλογες με αυτές της κλειστής Huracan, χωρίς να αυξάνει σημαντικά το βάρος.

LamboCARS photographyΦυσικά κάποιες διαφοροποιήσεις στο πίσω μέρος της μικρής Lambo θα γίνουν, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να αλλοιώνουν τη γνωστή και εντυπωσιακή εικόνα της κλειστής.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!