NEA

Τα πλάνα της Fiat & Alfa Romeo έως το 2018.

Alfa Romeo five year plan new rear-wheel drive models (1)

Δείτε σε δύο εικόνες πότε και ποια είναι τα μοντέλα που θα δούμε στους ευρωπαϊκούς δρόμους την επόμενη πενταετία…

Alfa Romeo five year plan new rear-wheel drive models (2)Μετά την παρουσίαση του πλάνου για την Jeep, έφτασε η ώρα και για τις Fiat και Alfa Romeo. Όσον αφορά στην τελευταία, υπάρχουν αναφορές για «προηγμένους» κινητήρες, ιδανική κατανομή βάρους 50/50, εντυπωσιακή αναλογία ίππων/κιλά και φυσικά αυθεντική ιταλική φινέτσα. Στην εξέλιξη των νέων Alfa Romeo θα συμμετάσχει η Ferrari ενώ επιβεβαιώνονται οι πισωκίνητες και τετρακίνητες πλατφόρμες.

Το 2015 θα λανσαριστεί ένα μεσαίο μοντέλο (προφανώς η Giulia), το οποίο ένα χρόνο αργότερα θα πλαισιωθεί από δύο κόμπακτ μοντέλα στα μέτρα της Giulietta. Η MiTo δεν θα αντικατασταθεί, θα υπάρξει ένα μεγάλο σεντάν καθώς και δύο crossover μοντέλα με τα σήματα της Alfa Romeo. Σύμφωνα με την ιταλική εταιρία, όλα τα μοντέλα της θα εξοπλίζονται με τετρακύλινδρα μηχανικά σύνολα με ισχύ από 110 έως 330 άλογα, ενώ τα εξακύλινδρα βενζίνης θα φτάνουν έως 500 και τα ντίζελ έως 350 άλογα.

Fiat five year planΑναφορικά με την Fiat (δείτε την εικόνα, η τελευταία μπλε γραμμή αφορά στην Ευρώπη), τέλη του έτους θα δούμε το 500X που θα βασίζεται στο Renegade της Jeep, ενώ από του χρόνου θα λανσαριστεί ένα σεντάν καθώς και ένα ειδικό μοντέλο που θα μπορούσε να είναι η Alfa Spider. Το 2016 θα μπει στην παραγωγή ένα μικρομεσαίο μοντέλα στα σταθμά του Stilo, καθώς και ένα supermini που θα αντικαταστήσει το Punto, το 2017 θα ένα κόμπακτ crossover, ενώ το 2018 θα το νέο Panda.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!