NEA

Μειωμένες τιμές για ανταλλακτικά Ford Transit

The_all-new_Transit_range

Η Ford μειώνει την τιμή επιλεγμένων ανταλλακτικών για μοντέλα Transit και Transit Connect ηλικίας άνω των τεσσάρων ετών μέχρι 47%.

«Οι μικρές επιχειρήσεις πρέπει να προσέχουν πού δαπανάται ακόμα και το παραμικρό ευρώ και αυτές οι μειώσεις τιμών σε αναλώσιμα ανταλλακτικά σημαίνουν μεγάλη οικονομία, αντιληπτή από τους πελάτες,» δήλωσε ο Massimo Pasanisi, Executive Director, Customer Service Operations, Ford Ευρώπης. «Οι έμποροι επαγγελματικών οχημάτων Ford προσφέρουν ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας που τοποθετούνται από καταρτισμένους τεχνικούς – τώρα σε ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές».

Μια δευτερεύουσα αντλία συμπλέκτη  σε ένα Ford Transit 2000-2006 είναι τώρα μέχρι 47% φθηνότερη – όφελος που φθάνει μέχρι €240. Τα ανταλλακτικά  Ford και Ford Motorcraft που διατίθενται σε μειωμένες τιμές περιλαμβάνουν επίσης:

  • Φρένα: δισκόφρενα και θερμουίτ, τακάκια
  • Φίλτρα: φίλτρα λαδιού, φίλτρα αέρα και φίλτρα καυσίμου diesel
  • Συμπλέκτες / βολάν: κιτ συμπλεκτών, ρουλεμάν συμπλέκτη και βολάν διπλής μάζας
  • Αναρτήσεις: ψαλίδια / βραχίονες ελέγχου, ρουλεμάν τροχών

Οι μειώσεις αυτές των τιμών των ανταλλακτικών συμπίπτουν με την ολοκλήρωση του λανσαρίσματος της εκ βάθρων ανανεωμένης και εκτεταμένης σειράς Transit στην Ευρώπη, που περιλαμβάνει τα νέα Transit, Transit Custom, Transit Connect και Transit Courier, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος ιδιοκτησίας για τους πελάτες. Με την εφαρμογή της νέας αυτής πρωτοβουλίας, οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων Transit και Transit Connect μπορούν να επωφελούνται από το μειωμένο κόστος ιδιοκτησίας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!