NEA

Το Ford Fiesta No.1 μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη.

FordFiestaSmallCarNo1-2014Q1

Το Ford Fiesta αναδείχτηκε ως το No.1 best-seller μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη  το πρώτο τρίμηνο του 2014 με 85.639 πωλήσεις.

«Το Ford Fiesta ισχυροποιεί τη θέση του όλο και περισσότερο. Μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές στην 1η θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων στην Ευρώπη και το πρώτο τρίμηνο του 2014 το Fiesta σημείωσε αύξηση 10% από πέρσι,» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης. «Οι περισσότεροι από τους  πελάτες επιλέγουν μοντέλα υψηλών προδιαγραφών εφοδιασμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC και το βραβευμένο κινητήρα 1.0 EcoBoost.»

Από τα Fiesta που έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής φέτος:

  • Το 80% με σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC έφερε και φωνητικό έλεγχο
  • Το 47% ήταν έκδοσης Titanium υψηλών προδιαγραφών
  • Το 29% είχε βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost, για δύο συνεχόμενες χρονιές «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς».

Τα αποτελέσματα είναι της JATO Dynamics και βασίζονται σε στοιχεία που παρέχει η JATO Consult, η ειδική συμβουλευτική υπηρεσία της εταιρίας. Οι αριθμοί προέρχονται από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το jato.com.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!