NEA

Megane RS 275 Trophy, ειδική έκδοση με 275 άλογα.

Megane Renaultsport 275 Trophy (1)

Αυτή είναι η ειδική έκδοση του Megane RenaultSport η οποία θα επιχειρήσει τον Ιούνιο να πάρει το στέμμα της πίσω από το Seat Leon Cupra 280.

Πρόκειται για μία περιορισμένης παραγωγής έκδοση με την Renault να ισχυρίζεται πως έχει όλα τα φόντα για να κατεβάσει το ρεκόρ του Leon Cupra 280 στο περιβόητο Nurburgring. Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες σας είχαμε παρουσιάσει σχετικό βίντεο, ενώ οι φήμες λένε πως το Megane RS 275 Trophy έχει ήδη γράψει χρόνο (7’45’’) ως το ταχύτερο -ξανά- προσθιοκίνητο μοντέλο παραγωγής.

Φυσικά, η εν λόγω έκδοση βασίζεται στο Cup με το μπλοκέ διαφορικό, την ελαφρύτερη εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic (που έχει έντονη παρουσία στο πρωτάθλημα των Superbikes), τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίστας της Öhlins, τα ελατήρια από το αγωνιστικό Megane N4 και τα επίσης έξτρα για track days ελαστικά Pilot Sport Cup 2 της Michelin.

Οι ειδικοί έδωσαν προτεραιότητα στην μείωση του βάρους ώστε να βελτιώσουν τις επιδόσεις μιας και η αύξηση του 2λιτρου 4κύλινδρου μοτέρ κατά 10 ίππους (στους 275 συνολικά) δεν ακούγεται και τόσο μεγάλη. Η ροπή φτάνει τα 360 Nm, ενώ αναφορικά με την εμφάνιση μπορείτε να διακρίνετε τις μαύρες 19άρες ζάντες της Speedline Turini με την αλκαντάρα να ντύνει τα Recaro στο εσωτερικό. Η Renault αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την επίδοση του Megane RS 275 Trophy στο Nurburgring στις 16 Ιουνίου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!