NEA

Γεύση από νέα Jaguar XE.

Jaguar-XE-x-ray

Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Jaguar θα γίνει τον Οκτώβριο στο σαλόνι του Παρισιού στοχεύοντας σε πιο εμπορικά λημέρια…

Αν μία Jaguar παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον τότε αυτή είναι η XE η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με premium σεντάν, όπως είναι τα Audi A4, BMW 3 και Mercedes-Benz C-Class, καθώς και τα πιο «αμερικανικά» Cadillac ATS, Lexus IS κ.α. Στην teaser φωτογραφία βλέπετε το αμάξωμα με δημιουργεί την ψευδαίσθηση ακτινογραφίας, ενώ περισσότερα στοιχεία αναμένονται στις επόμενες μέρες.

Η Jaguar στέκεται ιδιαίτερα στην αρχιτεκτονική του πλαισίου αποκαλώντας το «μονοκόκ», ενώ η κορυφαία έκδοση θα εξοπλίζεται με τον τρίλιτρο V6 της εντυπωσιακής F-Type που θα αποδίδει 340 και 375 άλογα. Φυσικά, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στις πιο πράες εκδόσεις με τους νέας γενιάς 4κύλινδρους 2λιτρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες με κύρια χαρακτηριστικά την υψηλή απόδοση και την χαμηλή κατανάλωση. Τα νέας γενιάς μηχανικά σύνολα θα ονομάζονται «Ingenium», θα είναι όλα υπερτροφοδοτούμενα ενώ θα υπάρχει και έκδοση με εκπομπή CO2 κάτω από 100 γρ./χλμ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!