NEA

Στην πρίζα η Porsche 911;

porsche 911 plug-in hybrid 2017 (11)

Ένα σκίτσο που διέρρευσε πιθανώς να σχετίζεται με πατέντα που κατοχύρωσε η γερμανική εταιρία σχετικά με μια υβριδική έκδοση της 911…

porsche 911 plug-in hybrid 2017 (2)Οι φήμες γύρω από την παραγωγή μίας plug-in υβριδικής έκδοσης της 911 εντείνονται καθώς στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μέρος σχεδίου της σχετικής πατέντας. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση αλλά μία υβριδική έκδοση της Porsche 911 που θα μπαίνει και στην πρίζα αναφέρουν και τα γερμανικά μέσα με ημερομηνία λανσαρίσματος το 2017. Μάλιστα, η plug-in έκδοση θα βασίζεται στην 911 Turbo S και θα υιοθετεί τεχνολογία από την 918 Spyder με την συνδυασμένη ισχύ να φτάνει τους 725-730 ίππους και δυνατότητα ηλεκτροκίνησης για περίπου 20-30 χλμ. Σημειώστε πως η plug-in υβριδική 911 δεν θα έχει καμία σχέση με την 911 GT3 R Hybrid με τον μηχανικό σφόνδυλο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!