ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Schaeffler Automotive Aftermarket διακρίνεται με διάφορες διεθνείς βραβεύσεις.

Visual “More” v1.03, CMYK – 18.03.2013

 

Η Schaeffler Automotive Aftermarket βραβεύτηκε πρόσφατα με το βραβείο «Supplier of 20 Years Cooperation» στα πλαίσια της διεθνούς συνάντησης κορυφαίων προμηθευτών της Temot International στο Μπαβένο της Ιταλίας.

Η Schaeffler Automotive Aftermarket βραβεύτηκε επίσης για την εξαιρετική τεχνική της υποστήριξη από τον γαλλικό όμιλο Autolia.Η Temot International τίμησε την Schaeffler Automotive Aftermarket, καθώς αποτελεί έναν από τους πρώτους προμηθευτές και συνεργάτες, ο οποίος για είκοσι χρόνια συνείσφερε στο δίκτυο με συνεχή ανάπτυξη, καινοτόμα προϊόντα, στρατηγικές και οράματα, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες αγορές. Η Temot International συγκαταλέγεται στα κορυφαία δίκτυα συνεργασίας στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινητοβιομηχανίας, με πάνω από σαράντα μετόχους παγκοσμίως μέχρι τώρα. Μέλος του Ομίλου ΤΕΜΟΤ στην Ελλάδα είναι η εταιρεία ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.

Μια επιτυχημένη συνεργασία – η Schaeffler Automotive Aftermarket τιμήθηκε από την Temot International με το βραβείο «Supplier of 20 Years Cooperation». Από αριστερά: Φώτης Κατσαρδής, CEO και Πρόεδρος της Temot International, Michael Söding, Πρόεδρος της Schaeffler Automotive Aftermarket, Uri Winkler, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Temot International, Πρόεδρος της Autoworks, Τελ Αβίβ.Ο Michael Söding, Πρόεδρος της Schaeffler Automotive Aftermarket, παρέλαβε το βραβείο από τον Φώτη Κατσαρδή, CEO και Πρόεδρο της Temot International. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό το εξαιρετικό βραβείο», είπε ο Michael Söding. «Η Schaeffler Automotive Aftermarket είναι πολύ περήφανη που συντέλεσε σε αυτήν την επιτυχία με την Temot International από τα πρώτα κιόλας βήματα, και που κατόρθωσε να δημιουργήσει κοινές βιώσιμες αξίες». Συνέχισε λέγοντας ότι «Για την Schaeffler Automotive Aftermarket έχει ιδιαίτερη σημασία, προπάντων διότι αυτό το βραβείο αντιπροσωπεύει είκοσι χρόνια αμοιβαίας εμπιστοσύνης, προώθησης και αποφασιστικότητας. Θα βασιστούμε σε αυτή την επιτυχημένη συνεργασία και στο μέλλον».

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν από αυτό το γεγονός, οι ειδικοί στον τομέα aftermarket έλαβαν ένα βραβείο από τον μέτοχο της Temot Autolia Group, με έδρα στην Γαλλία, για την εξαιρετική τεχνική υποστήριξη, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα τα τεχνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα οποία διεξήγαγε η Schaeffler Automotive Aftermarket επί τόπου.

«Supplier of 20 Years Cooperation» – Ο Michael Söding (2ος από δεξιά), Πρόεδρος της Schaeffler Automotive Aftermarket, μοιράστηκε το βραβείο της Temot International με όλη την ομάδα της Schaeffler Automotive Aftermarket. Στις αρχές Απριλίου, ο Michael Söding βραβεύτηκε με το βραβείο «Aftermarket Professional of the Year» για το 2014 από την Autodistribution International (ADI), ένα από τα κορυφαία δίκτυα συνεργασίας στη βιομηχανία ανταλλακτικών για αυτοκίνητα με έδρα στο Kortenberg του Βελγίου. Η Autodistribution International, της οποίας οι περίπου μέχρι στιγμής είκοσι συνεργάτες αντιπροσωπεύουν πάνω από πεντακόσιες εταιρίες αυτοκινήτων σε περισσότερες από τριάντα χώρες, στην Ελλάδα μέλος τού ομίλου ADI είναι η εταιρεία ΕLTREKKA A.E., απονέμει αυτό το βραβείο σε εξέχουσες προσωπικότητες από τον τομέα των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας.

Ο Olivier Roux (αριστερά), Πρόεδρος της Autodistribution International (ADI), τίμησε τον Michael Söding, Πρόεδρο της Schaeffler Automotive Aftermarket, με το βραβείο «Aftermarket Professional of the Year». Το βραβείο συνοδευόταν από έναν γνήσιο πίνακα (λάδι σε δέρμα) του Ολλανδού καλλιτέχνη Casper Faassen.Τα κριτήρια για την επιλογή του νικητή του βραβείου συμπεριελάμβαναν επίσης την εξαιρετικά θετική στάση απέναντι στις επιχειρήσεις aftermarket αυτοκινήτων, τις αποδεδειγμένες επιχειρηματικές ικανότητες, ή απλά τη σωστή προσέγγιση προς τις επιχειρήσεις που επιτρέπει σε αυτόν ή αυτήν να είναι επιτυχημένος/-ή ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες της αγοράς. Το βραβείο συνοδευόταν επίσης από έναν γνήσιο πίνακα (λάδι σε δέρμα) του Ολλανδού καλλιτέχνη Casper Faassen.

Ο όμιλος Schaeffler με τις μάρκες του INA, LuK και FAG, είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ρουλεμάν, εδράνων ολίσθησης και τεχνολογίας γραμμικής και άμεσης μετάδοσης κίνησης, καθώς και προϊόντων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για εφαρμογές κινητήρων, συστημάτων μετάδοσης κίνησης και σασί. Ο διεθνούς δραστηριοποίησης Όμιλος Schaeffler σημείωσε το 2013  πωλήσεις περίπου 11,2 δις ευρώ. Με περίπου 79.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, η Schaeffler είναι μία από τις μεγαλύτερες γερμανικές και ευρωπαϊκές βιομηχανικές, οικογενειακές επιχειρήσεις. Με 170 τοποθεσίες σε περισσότερες από 49 χώρες, η Schaeffler διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής, εγκαταστάσεων έρευνας και ανάπτυξης, εταιριών πώλησης, τεχνικών γραφείων και εκπαιδευτικών κέντρων.

Η Schaeffler Automotive Aftermarket, με έδρα στο Langen της Γερμανίας, είναι υπεύθυνη για τις διεθνείς εταιρίες ανταλλακτικών της αυτοκινητοβιομηχανίας του ομίλου όσο αφορά στις μάρκες LuK, INA, FAG και Ruville. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο περίπου 11.500 συνεργατών διανομής και 30 σημείων πωλήσεων και αντιπροσωπειών, η εταιρία φημίζεται για τη στενή της επαφή με τους πελάτες, τις έξυπνες λύσεις επισκευής και το ανταγωνιστικό σέρβις.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!