NEA

Με νέο αέρα τα Audi A7 & S7 Sportback.

Τα A7 και S7 περνούν από ένα φρεκαρισματάκι όπως προβλέπει το πλάνο της γερμανικής εταιρίας με τις πωλήσεις να ξεκινούν τέλη καλοκαιριού…

Το Audi A7 είναι ένα από τα ομορφότερα μεγάλα τετράθυρα κουπέ και συνάμα από τα σπανιότερα μοντέλα που συναντάς στους ελληνικούς δρόμους. Και ως «μεσήλικας» περνά από μια αισθητική ανανέωση για να υποδεχτεί τη νέα μάσκα και τα προαιρετικά φωτιστικά τεχνολογίας Matrix LED. Φυσικά, οι προφυλακτήρες έχουν επανασχεδιαστεί ενώ στο πίσω μέρος τα νέα στοιχεία είναι ακόμη πιο «δυσδιάκριτα».

Η σημαντικότερη είδηση στην γκάμα των κινητήρων αφορά στην προσθήκη του ολοκαίνουριου V6 3.0 TDI πετρελαιοκινητήρα που η εταιρία παρουσίασε προσφάτως. Ανάλογα με την έκδοση ισχύος αποδίδει 272 ή 218 άλογα με «ultra» εκπομπή ρύπων καθώς το CO2 περιορίζεται στην εντυπωσιακή τιμή των 122 γρ./χλμ. με την κατανάλωση στα 4,7 λτ./100 χλμ.

Το ταπεραμέντο της ντίζελ σειράς συνεχίζεται καθώς υπάρχει μια ακόμη ισχυρότερη TDI έκδοση με 3λιτρο bi-turbo κινητήρα με 320 άλογα που συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο Tiptronic, ενώ οι υπόλοιποι κινητήρες με διπλού συμπλέκτη S tronic. Το κορυφαίο S7 κρύβει κάτω από το καπό του τον V8 4.0 TFSI με τα 450 άλογα με σύστημα on demand που σε συνθήκες χαμηλού φορτίου απενεργοποιεί τους μισούς κυλίνδρους. Οι τιμές πώλησης για το A7 στην Γερμανία ξεκινούν από 51.300€ και για το S7 από 82.300€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!