NEA

To Honda Super Cub σε τρισδιάστατη πατέντα.

HondaSuperCub

Για πρώτη φορά στην Ιαπωνία κατατέθηκε σχετική τρισδιάστατη πατέντα για όχημα που δεν είναι άλλο από το διάσημο «παπάκι», το Honda Super Cub

Honda-C100-Super-CubTo Honda Super Cab είχε παρουσιαστεί το 1958 και μέχρι τον Απρίλιο του 2008 είχε ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 60.000 αντίτυπα. Τεχνολογικά έχει ανανεωθεί αλλά σχεδιαστικά παραμένει πιστό στην παραδοσιακή του εμφάνιση διατηρώντας εν ενεργεία ένα από τα πιο αυθεντικά σχήματα, μαζί με την Porsche 911. Toν προηγούμενο Μάρτιο η παραγωγή ξεπέρασε τα 87 εκατομμύρια μονάδες, ενώ το Super Cab κατασκευάζεται σε 15 εργοστάσια σε 14 χώρες του κόσμου και πωλείται σε περισσότερες από 160 αγορές.

Προκειμένου, λοιπόν, η ιαπωνική εταιρεία να προστατέψει την εικόνα του παπιού -και ενός σχήματος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τnν Honda- από διάφορους επίδοξους κατέθεσε την τρισδιάστατη πατέντα που προαναφέραμε. Και όπως γίνεται αντιληπτό η Honda σχεδιάζει να κρατήσει το αγαπημένο της παπί για πολύ καιρό στην γκάμα της. Στο σχετικό άρθρο μπορείτε να μάθετε στα γρήγορα την ιστορία της Honda.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!