NEA

Πότε έρχεται το νέο Toyota Yaris;

Toyota-Yaris_2015_1000_new (3)

Περισσότερες φωτογραφίες δόθηκαν στην δημοσιότητα για το ανανεωμένο Yaris που θα λανσαριστεί στην ελληνική αγορά τον Σεπτέμβριο.

Με εμφάνιση και στιλ που παραπέμπει στο νέο Aygo (έρχεται τέλη Ιουλίου) το νέο Yaris ξεχωρίζει οπτικά από τη νέα μάσκα και την μεγαλύτερη εισαγωγή του αέρα, η οποία σε συνδυασμό με την γραμμή των φωτιστικών σωμάτων δημιουργεί μία πλατιά «cross» άποψη. Επανασχεδιασμένοι είναι και οι προφυλακτήρες, όπως και τα φωτιστικά σώματα με τα πίσω να είναι τεχνολογίας LED (υπάρχουν και εμπρός ημέρας).

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εστιάζονται στην καλύτερης ποιότητας υλικά (με περισσότερα μαλακά καθώς υπήρχε ένα θεματάκι με τα σκληρά), στην βελτίωση του φινιρίσματος και στην υπερυψωμένη κατά 2,3 εκ. κονσόλα για πιο βολική θέση του επιλογέα ταχυτήτων, ενώ υπάρχουν νέοι χρωματικοί συνδυασμοί και επενδύσεις καθισμάτων.

Η βελτιωμένη σε λειτουργία (πιο ήσυχη κατά την Toyota) γκάμα των κινητήρων παραμένει ως έχει με τις βενζινοκίνητες εκδόσεις 1.0 (3κύλινδρη, Euro 6, με εκπομπή 95 γρ. CO2/χλμ. στην έκδοση με start/stop) και 1.33, την ντίζελ 1.4 D-4D και φυσικά την υβριδική. Αξίζει να σημειωθεί πως το 84% της παραγωγής Yaris εξάγεται από το εργοστάσιο Valenciennes στη βόρεια Γαλλία, προς την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Πουέρτο Ρίκο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!