NEA

Νέο Toyota Aygo σε πλήρη αποκάλυψη!

Toyota-Aygo_2015_Geneva (11)

Με έντονα χρώματα και νεανική διάθεση το νέο Toyota Aygo φιγουράρει στην Γενεύη με τις πωλήσεις να ξεκινούν στην ευρωπαϊκή αγορά αυτό το καλοκαίρι…

Με την εμφάνιση του νέου Toyota Aygo ολοκληρώνεται μία τριπλέτα (μαζί με τα Citroen C1 και Peugeot 108) η οποία αναμένεται να προτιμηθεί από αρκετούς υποψήφιους αγοραστές στην χώρα μας. Και αυτό διότι πρόκειται για μικρά αυτοκίνητα με σχετικά χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης.

Μάλιστα, τα νέα μοντέλα και ειδικά το Toyota Aygo καταφέρνουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις με το χαριτωμένο αμάξωμα -με την χαρακτηριστική Χ μάσκα- που φτάνει πλέον τα 3,455 μέτρα και είναι 25 mm μακρύτερο από το τωρινό μοντέλο. Το πλάτος και τα μετατρόχια είναι φαρδύτερα για μεγαλύτερους χώρους, το ύψος έχει χαμηλώσει κατά 8 mm προς όφελος της αεροδυναμικής και της κατανάλωσης ενώ θα πωλείται σε τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα.

Η Toyota κάνει λόγο για ένα σχεδιαστικό μοτίβο που το αποκαλεί «J-Playful» και εκτείνεται μέχρι και το εσωτερικό από το οποίο ξεχωρίζει ο παιχνιδιάρικος πίνακας οργάνων με αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις ενώ την μονοτονία της κεντρικής κονσόλας σπάει η μεγάλη πολυλειτουργική οθόνη αφής. Η αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων έχει ωφελήσει και το πορτμπαγκάζ που είναι μεγαλύτερο κατά 29 lt φτάνοντας συνολικά τα 168 lt.

Το νέο Toyota Aygo εξοπλίζεται με τον δοκιμασμένο 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0 VVT-i απόδοσης 68 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Όσον αφορά σε υπόλοιπα στοιχεία να αναφέρουμε μερικές τιμές όπως την μέση τυποποιημένη κατανάλωση στα 4,1 lt/100 km, την εκπομπή 95 g CO2/km, το 0-100 σε 14,2 sec και την τελική ταχύτητα στα 160 km/h.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!