NEA

Αυτοκίνητο και smartphone [vid]

Τα smartphone «μιλούν» όλο και περισσότερο με τα σύγχρονα αυτοκίνητα διευρύνοντας τις επιλογές συνδεσιμότητάς…

New Peugeot 108  Mirror ScreenΗ σχέση που έχει το σύγχρονο αυτοκίνητο με τις οθόνες αφής γίνεται όλο και πιο έντονη. Οι νέες πλατφόρμες πολυμέσων συγκεντρώνουν την λειτουργία τους σε touch screen οθόνες, ίδιου τύπου που συναντάμε και στα smartphones. Μάλιστα, τα τελευταία έχουν πλέον αναπτύξει σε τέτοιο βαθμό συνδεσιμότητα που αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός μικρού juke-box, ενός navigator, του μέσου διαδικτύωσης κ.α.

Και αν κάποτε αυτή την δυνατότητα διασύνδεσης την συναντούσε κανείς σε πολυτελή λιμουζίνες, τώρα περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό ακόμη και μικρών αυτοκινήτων πόλης. Χαρακτηριστικό είναι το βιντεάκι που δείχνει το Mirror Screen (με οθόνη αφής 7 ιντσών) του επερχόμενου Peugeot 108 («αδερφό» με τα Citroen C1 και Toyota Aygo). Η συγκεκριμένη πλατφόρμα υποστηρίζει συσκευή iPhone αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει συμβατότητα και με Android.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!