NEA

Στο τελικό στάδιο το Lexus RC F [vid]

Δείτε τις εξαντλητικές δοκιμές που περνά στην φάση της εξέλιξης το επερχόμενο RC F σε ένα σχετικό βίντεο που έδωσε πρόσφατα η Lexus.

lexus-rc-f-2015-9Το RC F θα είναι το ισχυρότερο Lexus που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρία. Θα παρουσιαστεί του χρόνου, θα κινείται με V8 5.0 κινητήρα που θα αποδίδει 460 ίππους και θα συνδυάζεται με αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο. Οι πρώτες ενδείξεις για τις επιδόσεις μιλούν για 0-100 σε 4,6 δλ. και τελική που θα αγγίζει τα 300 χλμ/ώρα.

Στο βίντεο μιλάει ο αρχιμηχανικός Akihiro Osaka, ο οποίος εξηγεί την πορεία των δοκιμών, από την πίστα Fuji στην Ιαπωνία, στο Nurburgring και από εκεί σε διάφορα σημεία του κόσμου (κυρίως στην Αμερική) για τεστ σε πραγματικές συνθήκες. Από την άλλη, το συγκεκριμένο βίντεο μας δίνει μια μικρή εικόνα για το πόσο εξαντλητικές είναι οι δοκιμές των αυτοκινήτων, ειδικά αυτή των supercar. Και όσο και αν οι υπολογιστές έχουν διεισδύσει στην σχεδίαση των νεών μοντέλων ο ανθρώπινος παράγοντας παραμένει αναντικατάστατος μέχρι και το τελικό στάδιο εξέλιξης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!