NEA

Αυτή είναι η νέα BMW X6 [upd]

BMW X6 official photos 2015 (3)

Μετά την διαρροή των πρώτων φωτογραφιών, η νέα γενιά X6 αποκαλύπτεται πλήρως με το επίσημο ντεμπούτο στο κοινό να έχει προγραμματισθεί για τον Αύγουστο, στην έκθεση της Μόσχας.

Διατηρώντας το γνωστό «Χ» crossover καλούπι και υιοθετώντας σχεδιαστικά γνωρίσματα από τις νέες X4 και Χ5, η νέα Χ6 διαθέτει πιο μυώδεις γραμμές από το απερχόμενο μοντέλο. Για την ακρίβεια είναι ακόμη μεγαλύτερη και επιβλητική σε όγκο, μιας και είναι μακρύτερη κατά 3,4 εκ. (4,909 μέτρα), φαρδύτερη κατά 0,4 εκ. (1,702 μέτρα) και ψηλότερη κατά 12 εκ. (1,702 μέτρα). Από την Χ5 φαίνεται να προέρχεται και το ταμπλό με μικρές διαφοροποιήσεις στα σημεία και αρκετά στοιχεία εξατομίκευσης (όπως στις φωτογραφίες που βλέπετε, με δερμάτινο δίχρωμο σαλόνι, και τιμόνι με το λογότυπο “Μ”).

Η νέα Χ6 θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο με την γκάμα των κινητήρων να προέρχεται από την X5. Έτσι, η έκδοση xDrive50i με V8 4,4 λίτρων αποδίδει 450 ίππους, ενώ παρόλο που δεν ανακοινώνεται αργότερα εκτιμάται πως θα ακολουθήσει η βασική 6κύλινδρη σε σειρά με τον 3λιτρο TwinPower με τους 306 ίππους. Την γκάμα θα συμπληρώνουν η έκδοση xDrive 30d με ντίζελ 6κύλινδρο κινητήρα των 258 ίππων καθώς και η X6 M50d με 3λιτρο tri-turbo μοτέρ με απόδοση 381 ίππους. Από τις αρχές 2015 θα λανσαριστεί η πισωκίνητη έκδοση s35i (με 302 ίππους αρχικά), καθώς και η κορυφαία Χ6Μ με τον twin-turbo V8.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!