NEA

BMW X5 M50d με κινητήρα tri-turbo!

2014 BMW X5 M50d (1)

Η γερμανική εταιρία διευρύνει την γκάμα της νέας X5 με την κορυφαία έκδοση M50d η οποία θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά από το Νοέμβριο.

Η κορυφαία ντίζελ έκδοση της νέας Χ5 και γενικότερα ένα από τα ισχυρότερα πετρελαιοκίνητα SUV εξοπλίζεται με το νέο 3-τούρμπινο τρίλιτρο κινητήρα που αποδίδει 381 PS και 740 Nm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης τετρακίνησης xDrive ενώ την μετάδοση αναλαμβάνει αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Από πλευράς επιδόσεων η X5 M50d επιταχύνει σε μόλις 5,3 sec για τα 0-100 km/h ενώ η μέση τυποποιημένη κατανάλωση είναι 6,7 lt/100km. O υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας tri-turbo πληρεί ήδη τις προδιαγραφές Euro 6 ενώ η εκπομπή CO2 είναι 177 g/km. Σε σχέση με την απλή X5 (δείτε και την Χ4) η M50d έχει ανάρτηση Adaptive M με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ και αερανάρτηση στον πίσω άξονα.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!