ΔΙΑΦΟΡΑ

Προϊόντα ανάρτησης Eibach για την Mercedes GLA

Mercedes GLA_Pro-Kit

Η νέα Mercedes GLA συνδυάζει με επιδεξιότητα τα στοιχεία ενός SUV και μιας σπορ εμφάνισης.

Με τα εξαρτήματα ανάρτησης Eibach, οι ιδιοκτήτες έχουν πολλούς τρόπους για να εξατομικεύσουν το όχημά τους, αφού πλέον έχουν την επιλογή να ψηλώσουν ή να χαμηλώσουν το αυτοκίνητο τους. Τα ελατήρια Eibach Pro-Kit χαμηλώνουν το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου κάνοντας το έτσι πιο απολαυστικό στην οδήγηση.

Εάν θέλετε να τονίσετε την εμφάνιση της GLA ως SUV, θα πρέπει να επιλέξετε τη νέα, πρωτοποριακή γενιά ελατήριων ανύψωσης Eibach Pro-Lift-Kit, που συνδυάζουν δυναμική και άνεση. Μία επιπλέον λύση για το αυτοκίνητο αυτό είναι οι αντιστρεπτικές Eibach Anti-Roll-Kit, οι οποίες μειώνουν τις κλίσεις του αμαξώματος της Mercedes GLA και την κάνουν ακόμα πιο δυναμική.

Το πακέτο ολοκληρώνεται με τους αποστάτες τροχών Eibach Pro-Spacer, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο. Με τη διεύρυνση του μετατρόχιου το αυτοκίνητο αποκτά ένα καλύτερο στήσιμο με αποτέλεσμα το Pro-Spacer να κάνει το SUV να φαίνεται ακόμη πιο μυώδης. Όλα τα εξαρτήματα της ανάρτησης Eibach τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω του επίσημου δικτύου εμπόρων, παραδίδονται με υψηλής ποιότητας αντιδιαβρωτική προστασία και πιστοποιητικό TUV.

www.eibach.gr

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!