NEA

Περισσότερα άλογα για την McLaren P1.

McLaren-P1_2014_1343235 (2)

Οι άνθρωποι της McLaren τρίβουν τα χέρια τους από ευτυχία μιας και η πορεία της εταιρίας πάει από το καλό στο καλύτερο…

McLaren-P1_2014_1343235 (1)Και αυτό διότι η McLaren έχει σχεδόν ξεπουλήσει και για να ικανοποιήσει όσους δεν πρόλαβαν να μπουν στην λίστα για μία P1 στο γκαράζ τους, η βρετανική εταιρία θα προχωρήσει στην παραγωγή μίας ισχυρότερης έκδοσης. Η οποία θα αποδίδει περισσότερα από τα 916 άλογα που αποδίδει η νορμάλ έκδοση δίχως ακόμη να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ισχύ. Τα άσχημα νέα είναι πως –όπως και στην περίπτωση της LaFerrari– προτεραιότητα θα έχουν μόνο όσοι είναι ήδη κάτοχοι της McLaren P1 και υπάρχει μία φήμη που λέει πως θα παραχθούν μόλις 10 κομμάτια (της ειδικής P1).

Κάτι τέτοιο συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια (έχουμε χάσει τον λογαριασμό με τις ειδικές εκδόσεις της Bugatti Veyron) καθώς για τις εταιρίες είναι μία εύκολη λύση να βγάλουν εύκολα περισσότερο χρήμα. Έτσι, απλά, με συγκεκριμένες αναβαθμίσεις και το απαραίτητο serial number για να αποδεικνύει την σπανιότητα του μοντέλου…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!