NEA

Ανανέωση για την Mercedes-Benz CLS.

2015 Mercedes-Benz CLS facelift (5)

Η γοητευτική σειρά της Mercedes ανανεώνεται στα σημεία με high light τα νέας τεχνολογίας φωτιστικά σώματα…

Από την λανθάνουσα ανανέωση -με επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, ελαφρώς διαφορετική μάσκα, νέας σχεδίασης ζάντες κ.α.- ξεχωρίζουν τα νέα φουλ ενεργητικά φωτιστικά σώματα για τα οποία είχαμε γράψει πρόσφατα με αφορμή την πρώτη φωτογραφία της CLS.

Πρόκειται για τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED με πολλαπλή δέσμη (Multibeam LED) όπου κάθε σώμα αποτελείται από 24 ανεξάρτητα ελεγχόμενα LED με δυνατότητα αυτορρύθμισης έως 100 φορές το δευτερόλεπτο με την βοήθεια μίας κάμερας και τεσσάρων ενεργοποιητών. Η κάμερα που αναγνωρίζει δυσδιάκριτα οχήματα εμπρός και τα φωτίζει περισσότερο ενώ υπάρχει συνεργασία με το σύστημα πλοήγησης για βέλτιστη ορατότητα στις στροφές.

Στην γκάμα των κινητήρων προστίθεται η νέα έκδοση CLS 220 BlueTEC με τον 4κύλινδρο ντίζελ των 2,1 λτ. που αποδίδει 170 ίππους και 400 Nm ροπής. Στην έκδοση CLS 250 BlueTEC, το ίδιο μοτέρ αποδίδει 204 ίππους και 500 Nm, ενώ η βενζινοκίνητη CLS 350 BlueTEC αποδίδει 258 άλογα και 620 Nm.

Ακόμη περισσότερη ισχύς συναντάμε στη CLS 500 (408 PS/600 Nm) ενώ οι AMG στις CLS και CLS Shooting Brake -με τον V8 5.5 bi-turbo κινητήρα- αποδίδουν 557 PS/720 Nm και 585 PS/800 Nm, αντίστοιχα. Στις εκδόσεις CLS 220 BlueTEC, CLS 250 BlueTEC, CLS 350 BlueTEC ή CLS 500 υπάρχει προαιρετικά το νέο κιβώτιο 9G-Tronic με τις εννέα σχέσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!