NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον αέρα το Honda Jet παραγωγής!

honda jet production on air (2)

Το πρώτο τζετ παραγωγής της ιαπωνικής εταιρίας πραγματοποίησε απροβλημάτιστα την πρώτη του πτήση…

honda jet production on air (1)Από το αεροδρόμιο Piedmont Triad στην Βόρεια Καρολίνα απογειώθηκε το Honda Jet πριν από μερικές μέρες για να φτάσει σε ύψος 15.500 ποδιών και να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα έως 348 knots (645 km/h). Στην διάρκεια της πτήσης που διήρκησε 84 λεπτά, το πλήρωμα και οι ειδικοί δοκίμασαν και στην πράξη τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του αεροσκάφους, την σταθερότητα του αεροσκάφους, την συμπεριφορά με μικρούς ελιγμούς και διάφορα άλλα ώστε να διαπιστωθεί πως πρόκειται για ένα από τα ασφαλέστερα τζετ που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Το τζετ διαθέτει δύο turbofan κινητήρες που προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα στα 420 knots (778 km/h), ενώ το μέγιστο ύψος που μπορεί να φτάσει είναι στα 43.000 πόδια. Ακόμη και αν ακόμη δεν έχει δοθεί «έγκριση τύπου», η Honda έχει ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζει διάφορα επιπλέον τζετ ώστε να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην αναμενόμενα ισχυρή ζήτηση. «Πρόκειται για το ταχύτερο, πιο ήσυχο και αποδοτικότερο τζετ στην κλάση του» διατείνεται η ίδια η εταιρία. Και κρίνοντας από το υπόβαθρο της Honda δεν θα διαφωνήσουμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!