ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέο INA FEAD KIT για κάθε τύπο οχήματος.

no title (00083A92)

Το νέο INA FEAD KIT από την Schaeffler Automotive Aftermarket θέτει νέα πρότυπα στην επισκευή.

Το νέο INA FEAD KIT διατίθεται πλέον από την Schaeffler Automotive Aftermarket ως μια ολοκληρωμένη λύση για την επισκευή των ιμάντων αξεσουάρ (FEAD). Με αυτό το προϊόν, οι ειδικοί aftermarket ανταποκρίνονται στην αυξανόμενη πολυπλοκότητα ενός συστήματος, το οποίο παρέχει ζωτικές λειτουργίες στο όχημα, και του οποίου τα εξαρτήματα υποκείνται σε ακόμη μεγαλύτερο φορτίο και συνεπώς σε μεγαλύτερη φθορά. Αυτή η νέα λύση επισκευής αποκαθιστά αυτό το πρόβλημα: Οι ειδικοί aftermarket προσφέρουν ένα εξατομικευμένο INA FEAD KIT για κάθε τύπο οχήματος, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που πρέπει να αντικαθίστανται τακτικά. Η πολυπλοκότητα στην αναζήτηση και τη  διάθεση του σωστού σετ λύσης επισκευής αποτελεί πλέον παρελθόν.

Το θέμα είναι, ότι κατά τη διεξαγωγή μιας επαγγελματικής επισκευής ενός σύγχρονου συστήματος FEAD στο όχημα δεν είναι πλέον αρκετά εύκολο να ελεγχθεί ή να αντικατασταθεί  ο ιμάντας V. Άλλα εξαρτήματα, όπως ο κλιματισμός, το υδραυλικό τιμόνι, τα δυναμό υψηλής απόδοσης και τα συστήματα start-stop, συνεπάγονται αυξημένη πολυπλοκότητα. Επιπρόσθετα, ισχύουν αυστηροί κανονισμοί σχετικά με το CO2 και παρουσιάζεται αύξηση στους κινητήρες μικρών διαστάσεων με υψηλότερες διακυμάνσεις ροπής στροφαλοφόρου, γεγονός το οποίο αυξάνει τις απαιτήσεις για ολόκληρο το σύστημα FEAD.

«Ως αναπτυξιακός συνεργάτης των κατασκευαστών οχημάτων, η Schaeffler κατέχει υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας σε ό, τι αφορά τα διαφορετικά εξαρτήματα στον ιμάντα αξεσουάρ», λέει ο Christian Kos, Senior Manager Category Management Engine, Schaeffler Automotive Aftermarket. «Διαθέτουμε πείρα δεκαετιών στο ανεξάρτητο aftermarket, γεγονός το οποίο μας επιτρέπει να συνδυάζουμε τα σωστά εξαρτήματα για την επισκευή. Με το INA FEAD KIT θέτουμε νέα πρότυπα στην επισκευή των ιμάντων αξεσουάρ».

Το INA FEAD KIT παρέχει ακριβώς τα εξαρτήματα που χρειάζονται τακτική αντικατάσταση στο σύστημα ιμάντα αξεσουάρ. Τα κύρια εξαρτήματά του περιλαμβάνουν πάντα τον ιμάντα V, τον τεντωτήρα και τις ελεύθερες τροχαλίες, καθώς και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και τις απαιτήσεις φορτίου, η λύση επισκευής μπορεί επίσης να περιλαμβάνει μια τροχαλία δυναμό με καστάνια (OAP), έναν στρεπτικό αποσβεστήρα κραδασμών ή μια αντλία νερού. Η λύση επισκευής διαθέτει ακόμη το σωστό διάγραμμα διαδρομής του ιμάντα για το όχημα, καθιστώντας τη συναρμολόγηση γρήγορη και εύκολη.

Ορισμένοι κατασκευαστές οχημάτων έχουν αρχίσει ήδη να καθορίζουν τα διαστήματα αντικατάστασης του FEAD, και οι περισσότεροι από αυτούς θα το κάνουν στο μέλλον σύμφωνα με τους ειδικούς aftermarket.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!